minunmedia

Mikä on minunmedia-lukijayhteisö?

Minunmedia on Otavamedian lukijayhteisö, jossa pääset vaikuttamaan sekä ottamaan kantaa sinua kiinnostavan lehden sisältöihin ja mainontaan.

Miksi kannattaa liittyä mukaan?

Tule mukaan minunmedia-lukijayhteisöön – sen jäsenenä otat kantaa ajankohtaisiin asioihin, autat rakentamaan lukuelämyksiä ja tekemään sisällöistä ja mainonnasta entistä parempia.
  • Pääset arvioimaan lehden sisältöjä ja autat tekemään lehdestä entistä paremman.
  • Olet mukana kuukausittaisessa lahjakorttiarvonnassa.
  • Osallistuminen on helppoa eikä vaadi paljon aikaasi: kutsumme sinut 2-4 kertaa kuukaudessa vastaamaan nettikyselyihin. Kyselyt liittyvät lehdessä olleisiin ja tekeillä oleviin juttuihimme sekä lehdessä olevaan mainontaan.

Liity jo tänään!

Liittyminen on helppoa. Riittää kun täytät liittymislomakkeen ja yhteystietosi. Tämän jälkeen rekisteröimme jäsenyytesi ja olet mukana vaikuttamassa!

Liity mukaan tästä

Kuinka lukijayhteisö toimii?

Minunmedia-lukijayhteisön jäsenenä kutsumme sinut säännöllisesti vastaamaan nettikyselyihin. Kyselyiden lisäksi voit olla mukana erilaisissa kehityshankkeissa. Aktiivisena vastaajana osallistut kuukausittain lahjakorttien arvontaan. Osallistuminen tapahtuu anonyymisti ja on aina vapaaehtoista.

Minunmedia-lukijayhteisöä hallinnoi ja ylläpitää Otavamedia Oy:n puolesta Digitalist Group. Lisää yrityksistä katso www.otavamedia.fi ja www.leanlab.co/.